Strooizout

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
 1. Multifunctionele opslagkist 169 Liter

  Art.nr PE169N

  € 191,60
 2. Sneeuwschuiver 151cm

  Art.nr ALUMAX

  € 52,29
 3. Strooizout 25 Kg Zak

  Art.nr 420125200

  € 7,04
 4. Strooizout Emmer 7.5kg

  Art.nr 420175100

  € 6,56
 5. Zoutstrooier 30 Liter Earthway

  Art.nr 2050SU

  € 207,70
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Online strooizout kopen | Evert Hammink

Evert Hammink heeft al jarenlange ervaring op het gebied van vrachtwagenonderdelen en de toebehoren van een vrachtwagen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van een goed advies. In de winter kan het koud worden in Nederland maar ook in de rest van Europa, daarom is het belangrijk dat uw vrachtwagen winterklaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld strooizout gebruiken om bijvoorbeeld uw terrein sneeuw en ijsvrij te maken. Het strooizout van Evert Hammink is van uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor dat u terrein snel ijs en sneeuwvrij is. Wanneer u het strooizout op de oppervlakte gooit zal je meteen dat het werkt. Naar een aantal minuten zult u zien dat het gestrooide oppervlak ijsvrij wordt en het minder glad zal zijn. Om het zout over het oppervlak te verspreiden kunt u gebruik maken van een zoutstrooier. Hierdoor kunt gemakkelijk en snel bepaalde oppervlaktes met zout bestrooien. Wilt u geen gebruik maken van zout, dan kunt altijd nog de sneeuw verwijderen met een sneeuwschuiver.

Ruim assortiment strooizout en toebehoren

Evert Hammink heeft een heel groot assortiment aan vrachtwagenonderdelen maar daarnaast ben je voor veel toebehoren ook aan het juiste adres. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben we ons assortiment in verschillende categorieën ingedeeld. Zo kun je strooizout vinden in de categorie Onderhoud en winterartikelen. Andere categorieën zijn verlichting, oplegger en veiligheidskleding. Om de winter goed door te komen hebben we verschillende winterartikelen, zoals sneeuwkettingen sets, antivries en diesel toevoegingen. De sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd een passende maat is voor uw vrachtwagenbanden. De diesel toevoeging kunt u gebruiken tijdens hele strenge winters, hierdoor voorkomt u vlok vorming in uw dieseltank.

Scherpe prijzen en snelle levering bij Everhammink.nl

In onze webshop kunt gemakkelijk en snel strooizout bestellen maar ook verschillende vrachtwagenonderdelen. In ons grote assortiment vindt u altijd de juiste onderdelen voor uw vrachtwagen. Kunt u een onderdeel niet vinden in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice, ons team van ervaren medewerkers helpt u graag alsnog met het vinden van het juiste onderdeel. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze mensen voor een vrijblijvend advies. Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst zijn gaan in de meeste gevallen dezelfde dag nog met de post mee. Mocht u direct u onderdelen willen afhalen, dan is dat mogelijk bij onze vestigingen in Almelo en Gildehaus. Het is verstandig om van te voren even te bellen als uw bepaalde producten wilt ophalen op een van onze locaties. Wilt u een persoonlijk advies, neem dan contact op met onze mensen op 0546 86 66 99 of per mail op info@everthammink.com.