Ruitensproeier-Antivries

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
 1. Ruitensproeier Antivries 20 Ltr Consentraat

  Art.nr 16.0320

  € 34,50
 2. Ruitensproeier Antivries 208ltr Consentraat

  Art.nr 16.0380

  € 284,00
 3. Ruitensproeier Antivries 5ltr Kant En Klaar

  Art.nr 16.0375

  € 4,50
 4. Ruitensproeier Antivries Consentraat 1 Ltr-70°c

  Art.nr RSA-1-LTR

  € 1,90
 5. Ruitensproeier Antivries Consentraat 1000ltr-70°c

  Art.nr RSA-1000LTR

  € 1.340,54
 6. Ruitensproeier Antivries Consentraat 60 liter

  Art.nr 16.0378

  € 88,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Buitengewoon online assortiment ruitensproeier antivries

Bij veel voertuigen zijn ruitensproeiers aanwezig voor het bewateren van de voor-en achterruit. Dit is bedoeld om de ruit weer lekker fris en fruitig te krijgen. Maar de ene ruitersproeier is de andere niet. Sinds 30 september 1971 is het internationaal verplicht om een ruitensproeierinstallatie in een voertuig te hebben. Dit zorgt voor meer veiligheid tijdens het rijden. De opbergplaats van de ruitensproeiervloeistof moet vaak bijgevuld worden. In de winter is het belangrijk dat er antivries wordt toegevoegd. Hierdoor heeft u altijd goed zicht in de winter. De goede antivries die wij aanbieden beschermt het tegen bevriezing. Maar antivries heeft voor de ruitensproeier nog veel meer voordelen! Everhammink.nl biedt alleen de beste kwaliteit ruitensproeier antivries voor zijn klanten. Want je weet wat ze zeggen: de klant is koning! Alleen het beste vindt u hier, bekijk onze vrachtwagen producten maar eens.

Exclusieve ruitensproeier antivries online kopen

Als de koude winter weer begonnen is weet men wat er moet gebeuren, de zomerbanden vervangen voor de winterbanden. Maar dan bent u nog niet helemaal klaar met het vervangen. Wanneer de temperatuur onder nul valt, wordt het erg moeilijk voor de ruitenwissers. De ruitensproeier vloeistof kan ineens bevriezen, dit is erg vervelend als de voorruit vies is en die schoon gemaakt moet worden. Als het hevig sneeuwt buiten wordt de voorruit van de truck of vrachtwagen pas echt smerig. Voor u het door hebt is er niks meer te zien! Dit zorgt voor levensgevaarlijke situaties op de weg, maar met de kwalitatieve ruitensproeier antivries kan dit dilemma simpel worden opgelost. De kunst is om genoeg antivries toe te voegen, hierdoor wordt de ruitensproeiervloeistof niet meer bevroren en kunt u weer veilig de weg op met uw truck of vrachtwagen. IJs en sneeuw zorgen er tevens ook voor dat de ruitenwisser wordt vastgevroren, maar met het antivries is dit verleden tijd. Verder zorgt de ruitensproeier antivries van Everthammink.nl ervoor dat de opbergplaats waar de ruitensproeiervloeistof inzit niet wordt bevroren. Dit is weer erg goed voor de leidingen in het voertuig. Wat ook erg goed is, zijn de onderhoud & winterartikelen van ons.

Veiligheid voorop bij Everhammink.nl

De ruitensproeier antivries zorgt er ook voor dat pekel, vuil en vet van de ruiten worden verwijderd. Wij bieden veel verschillende soorten antivries aan. U vraagt zich vast af welke u nodig heeft. Het verschil tussen de ruitensproeiervloeistof zit hem in de graden waartegen het bestand is tijdens de kou. Kijk dus goed naar de verhouding en zorgt ervoor dat het minimaal bestand is tegen -20 graden, dan zit u altijd veilig. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u professionele adviezen geven. Dus mocht u vragen of advies willen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons snel en simpel bereiken via het e-mailadres: info@everthammink.com.