Diesel Toevoegingen

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
 1. Antivries - voor Dieselolie

  Art.nr DFA_77BP

  € 21,70
 2. Diesel Fuel Supplement Algendoder 25 Ltr

  Art.nr JB_7705A

  € 380,73
 3. Injectiereiniger

  Art.nr IC_15P

  € 11,23
 4. Wabcothyl 1 Ltr.

  Art.nr 8307020874

  € 8,95
 5. Wabcothyl Bus A 30 Ltr.

  Art.nr 8307020894

  € 109,94
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Diesel toevoegingen om u motor te beschermen in de winter

In de winter wanneer het erg hard kan gaan vriezen, kunnen er brandstofproblemen ontstaan. Zo kan ik het ergste geval de diesel bevriezen. Als gevolg van het bevriezen van de diesel kan in de meeste gevallen de vrachtwagen niet meer starten. Ook kan het voorkomen dat u vlokken krijgt in uw brandstoftank, dat zorgt voor een snellere slijtage in uw motor. In het ergste geval kan uw motor kapot lopen, hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Om dit te voorkomen zijn er verschillende mogelijkheden. In Scandinavië hebben ze de diesel bijvoorbeeld beveiligd tot -32 graden. In veel Europese landen is dit helaas niet het geval. Om dit probleem op te lossen zijn er verschillende diesel toevoegingen te verkrijgen. Door de diesel toevoeging toe te voegen aan uw brandstoftank voorkomt u tijdens de strenge winter vlokken in uw tank.

Groot assortiment winterartikelen online te bestellen

Naast onze brede assortiment onderhoud en winterartikelen bent bij Evert Hammink voor andere vrachtwagenonderdelen en toebehoren. Maar het is natuurlijk ook van groot belang dat u de verlichting in de winter goed voor elkaar hebt. Want in de donkere dagen is belangrijk dat uw goed zichtbaar bent op de weg, zodat er geen ongelukken gebeuren. Zoekt verbeterde verlichting voor u truck, kijk dan is de categorie verlichting. Hier hebben we verschillende soorten verlichting zoals ledverlichting en zwaailampen. Tegenwoordig ziet u steeds meer vrachtwagens waar de normale verlichting wordt vervangen door ledverlichting. Om u in het verkeer of op laad en los plekken extra goed zichtbaar te maken kunt u kiezen voor een zwaai of flitslamp.

Persoonlijk advies en veilig online betalen

Al onze producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen in onze webshop. Door ons ruime aanbod kunnen we u altijd de producten aanbieden waarna u op zoek bent. Mocht het product niet op onze site staan, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Bestelling die voor 15.300 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden, mits ze voorradig zijn. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de producten op een van onze locaties af te halen in Gildehaus of Almelo. Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team van ervaren medewerkers, die u van de juiste informatie kunnen voorzien over ons ruime assortiment vrachtwagen en oplegger verlichting. U kunt contact opnemen op 0546 86 66 99 of per mail op info@everthammink.com.