Antivries

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
 1. Antivries 60 Ltr Bs-6580/1992

  Art.nr ATV-60LTR

  € 169,00
 2. Antivries Zuur Ad Blue Optisch Refractometer

  Art.nr FT2020

  € 76,97
 3. Antivriesmeter Edelmann

  Art.nr 707-EX

  € 22,62
 4. Antivriesmeter Gefo

  Art.nr 5100

  € 16,59
 5. Antivriesmeter Matador

  Art.nr 08060002

  € 24,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Antivries voor uw vrachtwagen kopen bij Evert Hammink

Bij Evert Hammink verkopen wij kwalitatieve producten, waaronder antivries. Antivries is een middel dat aan water wordt toegevoegd om het vriespunt van het middel te verlagen om kans op schade door bevriezing te voorkomen. Dit wordt gebruikt bij koelwater van verbrandingsmotoren. Denk maar aan installaties als verwarming, koeling en airconditioning. Als u het hele jaar door met uw vrachtwagen rijd is het een goed idee om antivries aan te schaffen. Door de colligatieve werking van antivries heeft het een verlaagt vriespunt. Dit is handig in de koude maanden wanneer de kans op vriesschade hoog is. Denk maar aan schade aan leidingen en andere vaten. Tevens hebben wij ook antivries meters te koop. Antivries meters kunnen meten hoeveel antivries er nog in uw motor zit en of het voldoende genoeg beschermd is tegen de vorst. Deze antivries meters zijn beschikbaar in diverse soorten van verschillende merken. Bij Evert Hammink kunt u altijd terecht voor de beste producten voor uw vrachtwagen.

Antivries en andere winterse artikelen voor uw truck

De antivries is dus eigenlijk een essentieel product die u nodig heeft voor uw vrachtwagen. Als u nog geen antivries gebruik raden we het u zeker aan om antivries te bestellen op onze webshop. Antivries is vooral handig in de winter, daarom hebben wij ook nog meer producten die goed mee gaan in de winter zoals onze sneeuwkettingen voor uw banden. Een andere soort antivries hebben wij ook nog, dit is antivries speciaal gemaakt voor de ruiten. Bij Evert Hammink hebben wij ook allerlei andere producten in het assortiment voor uw vrachtwagen. Denk maar aan vrachtwagen onderdelen voor als u problemen heeft met uw vrachtwagen. Tevens hebben wij verlichting, borden en stickers om uw vrachtwagen iets duidelijker te maken voor anderen. Dit allemaal op uw vrachtwagen is gemakkelijk te vervangen met de producten uit ons assortiment. Zo hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment die u kunnen helpen bij het behouden van uw vrachtwagen.

Vrachtwagenonderdelen bestellen bij Evert Hammink

Bestellen bij Evert Hammink is erg gemakkelijk te doen via onze webshop. U kunt gerust en veilig betalen via iDeal, PayPal en MasterCard. Evert Hammink is professioneel en betrouwbaar. Door onze eigen bezorgingsservice kunnen wij direct naar u leveren. Omdat wij leveren waar en wanneer u maar wilt kunt u ook op locatie de onderdelen vervangen. Als u voor 15.30 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde nog verzonden en heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Bestellingen met afwijkende afmetingen of spoedleveranties zijn geen probleem voor ons. Onze eigen bezorgingservice staat altijd voor u klaar. U heeft ook de mogelijkheid om de bestelling zelf op te halen bij een van onze vestigingen. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd contacteren via onze contactpagina of u kunt ons mailen op info@everthammink.com.